Inschrijven standhouders 2024

De 35ste editie van het Wereldfeest vindt plaats op zaterdag 18 mei 2024 in op het Blauwputplein en treinpark aan Hal5. Ook dit jaar kan je een stand plaatsen op het Wereldfeest. Let wel, het aantal standplaatsen is beperkt. Partners van Mundo Moves en Leuvense verenigingen die werken rond mondiale thema's, diversiteit en duurzame ontwikkeling krijgen voorrang. 

Hoe geldig inschrijven?

 

Er zijn drie types standen: 

- Impactstand

- Marktstand

- Eetstand

 

 

 

Impactstand

Een Impactstand is een levendige stand van een mondiale actor die vanuit de eigen werking de bezoekers motiveert om – via kleine of grotere engagementen – mee te bouwen aan een meer solidaire, rechtvaardige en duurzame mondiale samenleving en zo de positieve lokaal-mondiale impact van het Mundo Moves Wereldfeest mee te vergroten.
Deze standen krijgen een plaats op het 'Impactplein'. Daar staat ook het Impactpodium. 
Een infostand is gratis tot 3 meter. Wens je een stand van 6 meter, dan betaal je 25 €, voor 9 meter betaal je 50 €
Impact standhouders schrijven zich geldig in door onderstaand formulier in te vullen vóór 18 april 2024.  Wil je nog invloed hebben op de programmatie van het Impactpodium, geef ons dan feedback vóór 17 maart, zodat we in de programmatie rekening kunnen houden met jullie suggesties. Je ontvangt vervolgens een mail met de melding dat we je aanvraag goed hebben ontvangen. Begin maart krijg je de echte bevestiging van je inschrijving toegestuurd samen met een factuur. Pas wanneer je de betaling hebt overgemaakt op onze rekening, is je inschrijving definitief in orde. Opgelet, het is zinloos om te betalen vooraleer je een bevestiging en een factuur krijgt toegestuurd. Wie dat wel doet, kan dit nooit als argument inroepen bij een eventuele weigering van de stand. Standen kunnen geweigerd worden wegens een te grote vraag.

>> Meld je aan voor een Impactstand

 

Marktstand

Een marktstand is een stand van een houder die hoofdzakelijk goederen of diensten verkoopt tijdens het Wereldfeest. Deze standen krijgen een plaats op de 'wereldmarkt'.
Basisprijs voor een marktstand van 3x3 m is 400 €. 

Aan marktstandhouders vragen we om in te schrijven vóór 18 april 2024. Je ontvangt vervolgens een mail met de melding dat we je aanvraag goed hebben ontvangen. Eind april krijg je de echte bevestiging van je inschrijving toegestuurd samen met een factuur.
Pas wanneer je de betaling hebt overgemaakt op onze rekening, is je inschrijving definitief in orde. Opgelet, het is zinloos om te betalen vooraleer je een bevestiging en een factuur krijgt toegestuurd. Wie dat wel doet, kan dit nooit als argument inroepen bij een eventuele weigering van de stand. Standen kunnen geweigerd worden wegens een te grote vraag.

>> Meld je aan voor een Markstand

 

Eetstand

Een eetstand is een stand van een houder die hoofdzakelijk voeding verkoopt tijdens het Wereldfeest. Deze standen krijgen een plaats in de 'wereldkeuken'. 
​Er kan aan de eetstanden enkel betaald worden via een bij de organisatie gehuurde betaalterminal.
Basisprijs voor een eetstand van 3x3 m is 300 €.

Aan de eetstandhouders vragen we om in te schrijven vóór 18 april 2024. Je ontvangt vervolgens een mail met de melding dat we je aanvraag goed hebben ontvangen. Eind april krijg je de echte bevestiging van je inschrijving toegestuurd samen met een factuur.
Pas wanneer je de betaling hebt overgemaakt op onze rekening, is je inschrijving definitief in orde. Opgelet, het is zinloos om te betalen vooraleer je een bevestiging en een factuur krijgt toegestuurd. Wie dat wel doet, kan dit nooit als argument inroepen bij een eventuele weigering van de stand. Standen kunnen geweigerd worden wegens een te grote vraag.

>> Meld je aan voor een Eetstand

 

 

Alle standhouders dienen zicht te houden aan het reglement voor standhouders van de organisatie, aan het Leuvense politiereglement en aan de richtlijnen voor gelegenheidsverkopers.