aanmelden vrijwilligers

 

Graag één vrijwilliger per lijn
Gelieve als organisatie slecht 1 shift/post aan te duiden.Wenst u toch meerder shifts te doen, gelieve dit formulier dan twee keer in te vullen. Bedankt!

Download hier onze privacyverklaring


Ik en/of mijn organisatie wil meehelpen met:


Opbouw en inkleding

Wat houdt in? Je helpt mee met het inrichten van het festivalterrein: ophangen bewegwijzering en andere info, klaarzetten tafels en stoelen terras en thematent, opzetten plooitentjes…


Bar

Wat houdt dat in? In de bar zijn er verschillende taken te vervullen zoals het afwerken van de bestellingen aan de doorgeeftoog, inruilen en afwassen van de herbruikbare bekers, bijhouden en aanvullen van de voorraad, het klaarzetten van de verschillende dranken en uiteraard tappen, hiervoor hebben we liefst iemand met ervaring.


Verkoop drankjetons

Wat houdt dat in? Je zit aan de kassa, verkoopt drankjetons of ruilt deze terug in tegen cash.


Onthaalmedewerker

Wat houdt dat in? Als onthaalmedewerker sta je in voor een goede ontvangst van het publiek. Je bent de brugfiguur tussen de bezoekers, de organisatie en de hulpdiensten. Je informeert de bezoekers en standhouders en wijst hen indien nodig op de huisregels. Je houdt een oogje in het zeil bij de kinderanimatie en helpt mee kinderen te voorzien van een naambandje. Op gezette tijden zal je ook helpen toezien op het autovrij maken van het terrein, zorgen voor veilige doorgang van voertuigen bij de opruimfase en crowdcontrol. De volledige functieomschrijving vind je hier.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar wouter@wereldfeest.be of bel naar 0487 90 67 05.