Aanmelden marktstand

Gebruik dit formulier om aan te melden voor een markstand. Meer informatie i.v.m. standtypes.

Een marktstand is een stand van een houder die hoofdzakelijk goederen of diensten verkoopt tijdens het Wereldfeest. Deze standen krijgen een plaats op de 'wereldmarkt'.
Basisprijs voor een marktstand van 3x3 m is 200 €. 

Aan marktstandhouders vragen we om in te schrijven vóór 18 april 2024. Je ontvangt vervolgens een mail met de melding dat we je aanvraag goed hebben ontvangen. Eind april krijg je de echte bevestiging van je inschrijving toegestuurd samen met een factuur.
Pas wanneer je de betaling hebt overgemaakt op onze rekening, is je inschrijving definitief in orde. Opgelet, het is zinloos om te betalen vooraleer je een bevestiging en een factuur krijgt toegestuurd. Wie dat wel doet, kan dit nooit als argument inroepen bij een eventuele weigering van de stand. Standen kunnen geweigerd worden wegens een te grote vraag.

Sinds 2017 maken we werk van een Low Impact Editie van het Wereldfeest. In het kader daarvan hebben we onze wereldmarkt grondig verduurzaamd en geven we voorrang aan fair-trade, artisanaal, sociale economie, schone kleren, ecodesign, streekproducten, tweede hands... Om energie te besparen verwachten we dat marktstanden op het vlak van verlichting enkel maar spaarlampen, ledlampen en tl-lampen hanteren. Plastic zakjes worden op het hele terrein geweerd!

Het huren van een betaalterminal is mogelijk! Er zal een transactiekost van 1% doorverrekend worden.

Organisatie

Neemt deel en betaalt € 50,00 waarborg (zie reglement)

Stand

Reminder: Je dient op je stand sowieso een blandblusser te voorzien (zie het reglement)!

Materiaal

zelf degelijke verdeeldozen en verlengsnoeren voorzien, conform de algemeen geldende veiligheidsvoorschriften

Totaal

Omschrijf duidelijk jullie aanbod!
To prevent automated spam submissions leave this field empty.