Cirkus in Beweging

Animatietent 2:

14.00 – 18.00 u.
Open Circuspiste

16.15 – 16.30 u.
Straatvoorstelling: Circus Atobaf


Op het festivalterrein:

15.30 - 18.50 u.               
Circus à la Carte 

 

Open Circuspiste

We rollen de rode piste uit, waarna iedereen vrij kan deelnemen en al het materiaal kan komen uitproberen. Bij deze workshop mag je vrij in en uit lopen. Allerlei circustechnieken komen aan bod en worden door onze lesgevers gedemonstreerd en aangeleerd.

Circus Atobaf

Circus Atobaf is de circusgroep van kinderwerking Fabota van 't Lampeke. In samenwerking met Cirkus in Beweging, de Leuvense circusschool, krijgen de artiesten wekelijkse circuslessen aangeboden waar ze de verschillende facetten van allerhande knotsgekke indrukwekkende en lachwekkende circuskunsten leren kennen en bemeesteren. Jaarlijks bedenken ze ook een nieuwe straatvoorstelling waarbij ze hun skills en creativiteit voor het publiek ten toon spreiden, maar tegelijk ook een maatschappelijke boodschap willen uitdragen. De laatste creatie draagt de titel "Fi(e)ts".

Circus à la Carte

U vraagt wij draaien, of moeten we eerder zeggen circussen? Al rondlopend in het publiek zal onze circusartiest de mensen uitnodigen om een circusbestelling op te nemen. Jongleren, acrobatie, balanceren,… er staat een mix van circustechnieken op het menu. Waar heb jij zin?

Circus à la Carte is een concept uitgewerkt door enkele ervaren circusartiesten van Cirkus in Beweging. Het is een animatieve circusact waarbij de artiesten zich tussen het publiek begeven.