Wereldfeest zoekt vrijwilligers!

Op 8 juni toveren we de Bruul weer om tot een multicultureel feest voor duizenden bezoekers.
We kunnen dit enkel realiseren door de inzet van tientallen vrijwilligers.
Heb jij zin om dit jaar mee te werken en mee het Wereldfeest in goede banen te leiden?

Vul dan hier het aanmeldingsformulier in!

Je wordt voorzien van drankjetons, broodjes en schouderklopjes tijdens je shift!
 

Wij hebben dorst

Overzicht van de verschillende posten
 

opbouw en inkleding

Je helpt mee met het inrichten van het festivalterrein: ophangen bewegwijzering en andere info, klaarzetten tafels en stoelen terras en thematent, opzetten plooitentjes…
 

Bar

In de bar zijn er verschillende taken te vervullen zoals het afwerken van de bestellingen aan de doorgeeftoog, inruilen en afwassen van de herbruikbare bekers,

bijhouden en aanvullen van de voorraad,het klaarzetten van de verschillende dranken en uiteraard tappen, hiervoor hebben we liefst iemand met ervaring.
        

Jetonstand

Je zit aan de kassa, verkoopt drankjetons of ruilt deze terug in tegen euro's. Vanaf dit jaar kan het publiek ook cashless betalen.

 

Onthaalteam

Onthaalmedewerkers hebben een gevarieerd en divers takenpakket. Deze shifts zijn langer dan de andere, maar in ruil hiervoor krijg je toegang tot de backstage waar je kan aanschuiven aan het buffet.

Als onthaalmedewerker sta je in voor een goede ontvangst van het publiek. Je bent de brugfiguur tussen de bezoekers, de organisatie en de hulpdiensten. Je informeert de bezoekers en standhouders en wijst hen indien nodig op de huisregels. Je houdt een oogje in het zeil bij de kinderanimatie en helpt mee kinderen te voorzien van een naambandje. Op gezette tijden zal je ook helpen toezien op het autovrij maken van het terrein, zorgen voor veilige doorgang van voertuigen bij de opruimfase en crowdcontrol.