Wereldfeest zoekt m/v/x met talent!

Wereldfeest zoekt m/v/x met talent!

Het Wereldfeest draait op de steun van vrijwilligers, jong en minder jong. Naast de tientallen medewerkers op het festival zelf, hebben we verschillende werkgroepen die ook tijdens het jaar af en toe samenzitten om de verschillende facetten van het evenement (animatie, bar, thema, infostand, enz.) voor te bereiden.

We zijn op zoek verschillende vrijwilligerscoördinatoren om ons kernteam te versterken.
Ben jij de persoon die wij zoeken? 

Bekijk hier de vacatures.

Barcoach

Je gedijt goed achter een drukke toog. Je weet hoe een goede, vers getapte pint er uit moet zien. Je kan (serie-)tappen en een vat vervangen, maar hebt ook de gave deze vaardigheden aan te leren aan anderen.

Tijdens het festival brief je de barmedewerkers over de te volgen procedures. Hiernaast houd je toezicht op een vlotte werking van de bar en stuur je bij waar nodig.

 

Veiligheidscoördinator

Je beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidszin en hebt gevoel voor diplomatie. Wanneer niet alles loopt zoals verwacht, kan jij het hoofd koel houden.

Tijdens het festival sta je in voor het aansturen van de onthaalmedewerkers en de communicatie met de aanwezige veiligheidsdiensten. Je houdt samen met het onthaalteam een oogje in het zeil en ziet toe op het naleven van richtlijnen en veiligheidsvoorschriften door bezoekers, medewerkers en standhouders. 

 

Logistiek Coördinator

Je beschikt over een goed ruimtelijk inzicht en organisatorisch talent. Je kan goed plannen, maar kan ook creatief omgaan met onvoorziene omstandigheden.

Je coördineert de systematische opbouw en afbraak van het festivalterrein en stuurt de vrijwilligers aan die komen helpen. Je stelt de chronologie van de werkzaamheden op in functie van de overeengekomen prioriteiten, de tijd, de middelen en de andere activiteiten die moeten plaatsvinden op het terrein.

 

Sfeeringenieur

Je bent creatief, handig en kan met weinig middelen iets verwezenlijken. Je kan onze visie vertalen naar een decoratieve huisstijl met duurzame, herbruikbare materialen.

Je zorgt voor een sfeervolle inrichting en decoratie van het terrein. Je stuurt het  (nog op te richten) decoratieteam aan en ontwerpt wegwijzers, vlaggen, panelen enz. Dit zo duurzaam mogelijk en liefst met recuperatiematerialen. (We verwachten niet meteen een tweede Tomorrowland.)

 

Eetstraatcoördinator 

Je hebt een neus voor gerechten uit de wereldkeuken en hebt oog voor hygiëne en netheid. Je kan goed overweg met mensen uit andere culturen.

Je bent het aanspreekpunt voor de eetstandhouders tijdens het festival. Je ontvangt hen en zorgt dat iedereen op de juiste plek terecht komt. Je ziet erop toe dat alle standhouders de reglementen en veiligheidsvoorschriften naleven en vergezelt de brandweer en voedingsinspectie tijdens de controleronde.

 

Herken je jezelf in één van deze profielen?

Wil je meer informatie?
Of wil je op een andere manier je diensten aanbieden als kernmedewerker?

Stuur dan een mailtje naar: wouter@wereldfeest.be