Onthaalmedewerkers

Hieronder vind je meer informatie over de functie van onthaalmedewerker.
Lijkt dit iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar wouter@wereldfeest.be.

 

Vriendelijk Alert en behulpzaam

Als onthaalmedewerker sta je in voor een goede ontvangst van het publiek. Je bent de brugfiguur tussen de bezoekers, de organisatie en de hulpdiensten.  
Je informeert de bezoekers en standhouders en wijst hen indien nodig op de huisregels.

Je beschikt hiervoor over een assortiment kaarten met de belangrijkste locaties (parking, EHBO, toiletten, ...) en een gedetailleerd overzicht van de verschillende standhouders (Info- en themamarkt, wereldmarkt, eetstraat) en activiteiten op het Wereldfeest.Het is geen overbodige luxe om voor je shift het terrein eens te verkennen. Zorg dat je zeker weet waar de toiletten, de bar, de EHBO-post, INFOSTAND enz. terug te vinden zijn.

Op gezette tijden zal je ook helpen toezien op het autovrij maken van het terrein, zorgen voor veilige doorgang van voertuigen bij de opruimfase en crowdcontrol. Tijdstippen waarop specifieke taken moeten worden uitgevoerd, worden medegedeeld via de Walkietalkie.

Blijf in alle omstandigheden vriendelijk en beleefd, verbaal en fysiek geweld zijn uit den boze. Ga niet in op provocaties. Vraag versterking indien je twijfelt of je de situatie alleen de baas kan. Je kan ten allen tijde rekenen op de steun van je collega’s en de veiligheidsdiensten.

Je hebt een voorbeeldfunctie. Roken en (alcohol) drinken in het openbaar horen hier niet bij! Dat kan je doen backstage of aan de achterkant van het paviljoen (zie kaart).

Samen maken we er weer een gastvrij en veilig feest van!