Op zoek naar origineel cadeaupapier?

Gastvrij Wijgmaal pakt uit met een opmerkelijke steunactie ten voordele van het Vluchtelingenhuis in het kader van de Leuvense campagne Samen Altijd Warmer.

Alpha, Papito en Malik – kinderen die wonen in het Vluchtelingenhuis - tekenden "samen altijd warmer". Nog enkele andere kinderen uit de buurt gingen ook aan de slag.

De tekeningen werden gebruikt om inpakpapier te bedrukken.

1 pakje cadeaupapier bestaat uit 3 vellen van 100 op 70 cm en kost 5 euro.

Jouw pakje inpakpapier reserveren kan via een mailtje naar gastvrijwijgmaal@gmail.com met vermelding van het aantal pakjes, je contactgegevens (naam, telefoon en/of email) en je voorkeur van betaling (via overschrijving of via een vrijwilliger van Gastvrij Wijgmaal/Recht op Migratie). De betaling kan op rekeningnummer Gastvrij Wijgmaal BE08 7310 4089 9013

 

Verkocht en betaald inpakpapier kan corona proef afgehaald worden in het vluchtelingenhuis (op het terras te bereiken via de grote zijpoort en mét mondmasker) op

  • zaterdag 19 december van 13 tot 15 uur.
  • zondag 20 december van 10 tot 13 uur.
     
  • of in samenspraak met de verkoper die je aansprak; eventueel door haar/hem geleverd.

Het vluchtelingenhuis is gelegen op de Aarschotsesteenweg 366, in Wilsele Putkapel (3012)

 

Jullie kunnen er samen voor zorgen dat deze actie een succes wordt : maak reclame voor dit originele cadeaupapier bij vrienden, buren, familie, collega's van het werk.

Alvast bedankt voor je steun!