Wereldfeest zoekt helpende handen

De volgende editie van het Wereldfeest komt er aan op zaterdag 8 juni. Voor die dag maar ook voor alle voorbereidingen er rond hebben we weer nood aan een heleboel helpende handen en hoofden. We zijn op dit moment vooral nog op zoek naar vrijwilligers die een shift willen meedraaien in de bar. We starten om 13 uur 's middags met telkens shiften van twee uur en gaan zo door tot 1 uur 's nachts (in de laatste shift zit ook een uurtje opruim vervat). 

Info over de manier waarop je verzekerd bent als vrijwilliger tijdens het Wereldfeest vind je hier.

We zoeken nog:

  • Barmedewerkers: je tapt pintjes, geeft glazen door aan de bezoekers of helpt bij het aanbrengen van nieuwe dranken.
  • Medewerkers aan de jetonstand: je staat mee in voor de verkoop de drankjetons.
  • Stewards: samen met collega-stewards sta je in voor het onthaal van de bezoekers. Je meldt incidenten en staat klaar om mogelijke problemen mee op te lossen.
  • All-rounders: je hebt zin om het Leuvense Wereldfeest mee te maken tot wat het moet zijn; een gratis en multicultureel mondiaal feest met duizenden bezoekers en een heerlijke mix van muziekoptredens, workshops, (kinder)animatie, informatie en exotische eetstands.

Mocht je interesse hebben om in één van de functies mee te werken aan de editie 2019 van het Leuvense Wereldfeest, stuur dan een mailtje naar wouter@wereldfeest.be of bel naar 0487 90 67 05.