Inschrijven stands

De volgende editie van het Wereldfeest vindt plaats op zaterdag 26 mei 2018 in Park De Bruul in Leuven. Ook dit jaar kan je een stand plaatsen op het Wereldfeest. Let wel, het aantal standplaatsen is beperkt. Leuvense verenigingen die werken rond Noord-Zuidthema's, diversiteit en duurzame ontwikkeling krijgen voorrang. Als de vraag groter blijkt te zijn dan het aantal beschikbare plaatsen speelt ook de inschrijvingsdatum een rol in de selectie.

Hoe geldig inschrijven?

Info- en themastandhouders schrijven zich geldig in door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden uiterlijk vóór 15 april 2018. Aan markt- en eetstandhouders vragen we om in te schrijven vóór 1 april reeds. Je ontvangt vervolgens een mail met de melding dat we je aanvraag goed hebben ontvangen. Begin mei krijg je per post de echte bevestiging van je inschrijving toegestuurd samen met een factuur. Pas wanneer je de betaling hebt overgemaakt op onze rekening is je inschrijving definitief in orde. Let wel, het dient tot niets om reeds te betalen vooraleer je een bevestiging en een factuur krijgt toegestuurd. Wie dat wel doet, kan dit nooit als argument inroepen bij een eventuele weigering van de stand. Standen kunnen geweigerd worden wegens een te grote vraag. Politieke partijen kunnen geen stand krijgen.

Vier soorten standen: infostand, themastand, marktstand, eetstand

  1. Een infostand is een stand van een houder die hoofdzakelijk informatie geeft over de eigen werking als ngo of aanverwante organisatie. Deze standen krijgen een plaats op de 'info- en themamarkt'. Deze stand is gratis tot 3 meter. Wens je een stand van 6 meter, betaal je 10 euro.

>> Aanmelding infostand

  1. Een themastand is een stand van een houder die iets uitwerkt en naar voor brengt in het kader van het centrale thema van het Wereldfeest (Wereldburgerschap). Een themastand kan rekenen op een grotere standplaats als er voldoende plaats beschikbaar is; hiervoor moet de houder tijdig een aanvraag indienen. Deze standen krijgen een plaats op de 'info- en themamarkt'. Een themastand is altijd gratis.

>> Aanmelding themastand

  1. Een marktstand is een stand van een houder die hoofdzakelijk goederen of diensten verkoopt tijdens het Wereldfeest. Deze standen krijgen een plaats op de 'wereldmarkt'. Voor een markstand van 3 meter breed betaal je 125 euro, voor 6 meter 250 euro en voor 9 meter 375 euro.

>> Aanmelding markstand

  1. Een eetstand is een stand van een houder die hoofdzakelijk voeding verkoopt tijdens het Wereldfeest. Deze standen krijgen een plaats in de 'wereldkeuken'. Voor een eetstand van 3 meter breed betaal je 125 euro, voor 6 meter 250 euro en voor 9 meter 375 euro.

>> Aanmelding eetstand