Inschrijven standhouders 2022

De 33e editie van het Wereldfeest vindt plaats op vrijdag 20 & zaterdag 21mei 2022 in Park De Bruul in Leuven. Ook dit jaar kan je een stand plaatsen op het Wereldfeest. Let wel, het aantal standplaatsen is beperkt. Partners van Mundo Moves en Leuvense verenigingen die werken rond mondiale thema's, diversiteit en duurzame ontwikkeling krijgen voorrang. 

Hoe geldig inschrijven?

Infostandhouders schrijven zich geldig in door onderstaand formulier in te vullen vóór 1 mei 2022. Aan markt- en eetstandhouders vragen we om in te schrijven vóór 25 april. Je ontvangt vervolgens een mail met de melding dat we je aanvraag goed hebben ontvangen. Begin mei krijg je de echte bevestiging van je inschrijving toegestuurd samen met een factuur. Pas wanneer je de betaling hebt overgemaakt op onze rekening, is je inschrijving definitief in orde. Opgelet, het is zinloos om te betalen vooraleer je een bevestiging en een factuur krijgt toegestuurd. Wie dat wel doet, kan dit nooit als argument inroepen bij een eventuele weigering van de stand. Standen kunnen geweigerd worden wegens een te grote vraag. We geven voorrang aan standhouders die beide festivaldagen aanwezig kunnen zijn.

Er zijn drie types standen: infostand, marktstand, eetstand

Infostand

Een infostand is een stand van een organisatie die hoofdzakelijk informatie geeft over de eigen werking of die iets uitwerkt en naar voor brengt rond mondiale solidariteit of duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Deze standen krijgen een plaats op de 'infomarkt'. We moedigen elke standhouder aan zijn stand zo interactief mogelijk te maken voor het publiek. Een infostand is gratis tot 3 meter. Wens je een stand van 6 meter, dan betaal je 25 euro.

>> Meld je aan voor een Infostand

 

Marktstand

Een marktstand is een stand van een houder die hoofdzakelijk goederen of diensten verkoopt tijdens het Wereldfeest. Deze standen krijgen een plaats op de 'wereldmarkt'.
Basisprijs voor een maktstand van 3x3m (voor beide festivaldagen samen) is €250. 

>> Meld je aan voor een Markstand

 

Eetstand

Een eetstand is een stand van een houder die hoofdzakelijk voeding verkoopt tijdens het Wereldfeest. Deze standen krijgen een plaats in de 'wereldkeuken'. 
​Er kan aan de eetstanden enkel betaald worden met de jetons van de organisatie of via een bij de organisatie gehuurde betaalterminal.
Basisprijs voor een eetstand van 3x3m (voor beide festivaldagen samen) is €250.

>> Meld je aan voor een Eetstand

 

Markt- en eetstandhouders kunnen, om logistieke redenen, enkel voor de beide festivaldagen aanmelden!

Alle standhouders dienen zicht te houden aan het reglement voor standhouders van de organisatie en het Leuvense politiereglement.