Inschrijven standhouders 2020

De volgende editie van het Wereldfeest vindt plaats op zaterdag 6 juni 2020 in Park De Bruul in Leuven. Ook dit jaar kan je een stand plaatsen op het Wereldfeest. Let wel, het aantal standplaatsen is beperkt. Leuvense verenigingen die werken rond mondiale thema's, diversiteit en duurzame ontwikkeling krijgen voorrang. 

Hoe geldig inschrijven?

Info- en themastandhouders schrijven zich geldig in door onderstaand formulier in te vullen vóór 20 april 2020. Aan markt- en eetstandhouders vragen we om in te schrijven vóór 1 april. Je ontvangt vervolgens een mail met de melding dat we je aanvraag goed hebben ontvangen. Begin mei krijg je per post de echte bevestiging van je inschrijving toegestuurd samen met een factuur. Pas wanneer je de betaling hebt overgemaakt op onze rekening is je inschrijving definitief in orde. Opgelet, het is zinloos om te betalen vooraleer je een bevestiging en een factuur krijgt toegestuurd. Wie dat wel doet, kan dit nooit als argument inroepen bij een eventuele weigering van de stand. Standen kunnen geweigerd worden wegens een te grote vraag.

Er zijn drie soorten standen: info- of themastand, marktstand, eetstand

  1. Een info- of themastand is een stand van een houder die hoofdzakelijk informatie geeft over de eigen werking als ngo of aanverwante organisatie of die iets uitwerkt en naar voor brengt in het kader van het centrale thema van het Wereldfeest . Deze standen krijgen een plaats op de 'infomarkt'. Deze stand is gratis tot 3 meter. Wens je een stand van 6 meter, betaal je 10 euro.

>> Meld je aan voor een Info- of themastand

  1. Een marktstand is een stand van een houder die hoofdzakelijk goederen of diensten verkoopt tijdens het Wereldfeest. Deze standen krijgen een plaats op de 'wereldmarkt'. Voor een markstand van 3 meter breed betaal je 125 euro, voor 6 meter 250 euro en voor 9 meter 375 euro.

>> Meld je aan voor een Markstand

  1. Een eetstand is een stand van een houder die hoofdzakelijk voeding verkoopt tijdens het Wereldfeest. Deze standen krijgen een plaats in de 'wereldkeuken'. Voor een eetstand van 3 meter breed betaal je 125 euro, voor 6 meter 250 euro en voor 9 meter 375 euro.

>> Meld je aan voor een Eetstand