aanmelden vrijwilligers

Graag één vrijwilliger per lijn, de gegevens gescheiden met een komma (Voornaam, naam, e-mail)
Gelieve als organisatie slecht 1 shift/post aan te duiden!
Wenst u toch meerder shifts te doen, gelieve hiervoor dan telkens dit formulier opnieuw in te vullen. Bedankt!

Download hier onze privacyverklaring

Het nodig aantal vrijwilligers per taak staat tussen haakjes aangegeven. Als er een over aanbod is of een sterk tekort, kan het zijn dat we je in de week voor het wereldfeest vragen om je elders in te zetten voor een gelijkaardige taak.
In het totaal hebben we nood aan ruim 200 vrijwilligers!


Ik en/of mijn organisatie wil meehelpen met:


Opbouw en inkleding

Wat houdt dat in? Je helpt mee met het inrichten van het festivalterrein: ophangen bewegwijzering en andere info, klaarzetten tafels en stoelen terras en thematent, opzetten plooitentjes…


Eindopruim

Wat houdt dat in? Je helpt mee met het opruimen van het festivalterrein: weghalen bewegwijzering en andere info, opruimen van tafels en stoelen van beide terrassen, wegbergen van plooitentjes, afbreken en opbergen van infotoren, nadars groeperen, het terrein nagaan i.v.m. nagelaten afval, …


Bar

Wat houdt dat in? In de bar zijn er verschillende taken te vervullen zoals het afwerken van de bestellingen aan de doorgeeftoog, inruilen en afwassen van de herbruikbare bekers, bijhouden en aanvullen van de voorraad, het klaarzetten van de verschillende dranken en uiteraard tappen, hiervoor hebben we liefst iemand met ervaring.


Kassa / Jetons = Volzet !

Wat houdt dat in? Sinds enkele jaren werken we ook met betaalterminals aan de bar. Je beheert de kassa (achter de bar) voor diegenen die cash willen betalen. Ook verzamel je de drankjetons die door de vele medewerkers werden ingeleverd.


Infopunt

Wat houdt dat in? Aan het Infopunt geef je uitleg aan de bezoekers. Ook alle vrijwilligers en artiesten dienen hier hun aanwezigheid op te geven en ons charter te ondertekenen. Zij verkrijgen eventueel een briefing, een polsbandje, drankbonnen en eetbonnen. De broodjes voor vrijwilligers kunnen hier ingewisseld worden tegen een broodjesbon.
Tussen 12u en 20u staat dit infopunt centraal op het Mundo Moves Wereldfeest ter hoogte van de grote bar. Na 20u verhuisd deze functie naar het secretariaat in Hal 5


Sfeerbegeleiding

Wat houdt dat in? Als sfeerbegeleider sta je in voor een goede ontvangst van het publiek. Je bent de brugfiguur tussen de bezoekers, de organisatie en de hulpdiensten. Je informeert de bezoekers en standhouders en wijst hen indien nodig op de huisregels. Je houdt een oogje in het zeil bij de kinderanimatie en helpt mee kinderen te voorzien van een naambandje. Op gezette tijden zal je ook helpen toezien op het autovrij maken van het terrein, zorgen voor veilige doorgang van voertuigen bij de opruimfase en crowd control. We zetten 2 sfeerbegeleiders per post in. Er zijn 10 posten voorzien: Hoofdingangen (2), fietsenstalling, podia (2), Hal5, mobiele ploegen (4).
De volledige functieomschrijving vind je hier.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@wereldfeest.be of bel naar 0491 76 85 99.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in van de afbeelding.

Pagina's